GearForFly

Club members login

 USA    You Tube  Stenar trgovina  Krokar Condor liga logo

V času nastajanja tega poročila je bil ponovno torek zvečer. V preteklih tednih bi se ta čas ravno joinali na strežnik, vsi željni nove discipline. Vendar pa sem bil tokrat sam, pisal sklepno poročilo Krokar Condor lige 2012. S preteklim tednom se je namreč Krokar Condor liga 2012 poslovila do jeseni, ko bo na vrsti nova sezona.


Tako kot lansko leto je bila tudi letošnja sezona odločena že na predzadnji disciplini. Kljub temu se je v zadnji disciplini odvil boj med Rokom Lotričem in Mičkom. Slednji je suvereno odpeljal zadnjo oz. zadnje tri discipline in si tako zagotovil drugo mesto.
Rezultati so sledeči:
1. Tadej Krevh 8759
2. Mičko Pidalc 8687
3. Rok Lotrič 8333
Preostale rezultate pa lahko poiščete na naši strani.

Vsem iskrene čestitke!


Slovesna razglasitev in podelitev preostalih nagrad bo potekala v okviru zaključka zimske lige, 10.marca 2013 pod Lijakom.

Držimo pesti za lepo vreme :)
 
Nagradni sklad so omogočili:

777macparanovaCarniolaCondor dolgbalinoa


Nekaj statistike...
V letošnjem letu je liga obsegala 12 disciplin, od katerih sta bili zadnji dve namenoma daljši. Tekom vseh 12ih disciplin smo našteli 117 igralcev (18 unikatnih), kar znaša v povprečju ob upoštevanju 12-ih disciplin 9,75 igralcev na posamezno disciplino. Največje število zabeleženih igralcev je bilo 16 na disciplini št.2. Skupno smo prevozili 15466,30 km in nabrali preko 9000 kazenskih točk. Na slednje nismo pretirano ponosni, a bi brez njih občasno manjštevilčno prevozili ciljno črto.


Zahvala...
Lepo bi se zahvalil vsem tekmovalcem, ki so sodelovali v letošnji Krokar Condor ligi 2012. Vesel sem bil številčne udeležbe, še bolj pa vneme in navdušenja. Priznam, da je bilo ob drugi disciplini neverjetno videti 16 tekmovalcev v zraku.

Zahvalil bi se rad tudi vsem sponzorjem, ki so nam omogočili nagradni sklad in tako preprosto igranje igric povzdignili na višji nivo. Ob zadnjih petih disciplinah smo zmagovalcem posamezne discipline podarili sponzorsko majico, fotografije zmagovalcev pa objavili na naslovni strani spletne strani KJP Krokar.

Osebna zahvala pa gre seveda Igorju za objavo reportaž in rezultatov, Mičkotu za sestavo vseh taskov, sodelovanje, nudenje strežnika, pošiljanje rezultatov in Andreju, ki nam je tudi letos omogočil TS strežnik. Ob takšni pomoči meni ni ostalo veliko dela. Lahko sem le spodbujal ostale, pisal reporte in tekmoval.

Vsem najlepša hvala!

Glede na letošnji odziv se ponovno vrnemo v jeseni!

 

LP, Sandi

PS: Po vsej verjetnosti bomo v prihodnjih tednih organizirali še kakšno prijateljsko tekmo, ki je ne gre zamuditi. Zgolj, da "dih" Krokar Condor lige 2012 ne izgine prehitro.

Visitors
70
Articles
252
Web Links
1
Articles View Hits
1839918

SLO USA

Vremenske postaje

Ratitovec 031/712-306
Jamnik 031/861-082