GearForFly

Club members login

 USA    You Tube  Stenar trgovina  Krokar Condor liga logo

condor_smallTokratni task št. 3 smo pričeli cca. 600 m nad ajdovskim letališčem. Nekateri smo se pognali v Kovk, spet drugi na Čaven. Vremenski pogoji (blag JZ, baze na cca 2200 m ASL, močni pogoji), so nas kmalu združili pod bazo, od koder smo skupaj štartali proti prvi obratni točki - Cerknici. Letelo se je za Nanosom, vmes popravilo višino, potem pa kar direktno na Slivnico, kjer pa nas je že čakala močna baza.
Od tam smo leteli proti Divači in nazaj preko Nanosa proti Logatcu, ki je bil hkrati tudi zadnja obratna točka pred ciljem v Ajdovščini. Vse do Divače je bilo letenje hitro in suvereno, od tam naprej pa je taktika igrala ključno vlogo. Nizko letenje je marsikoga stalo dobre uvrstitve, saj povratek iz Logatca ni bil ravno lahek. Nad Logatcem ni bilo ravno pretiranih dviganj, kar so sprida izkoristili vsi, ki so se do točke pognali izpod baze. Tisti ta "nizki" so se pa le plazili čez Podkraj...

Disciplino je najhitreje odletel Mičko P. pred Tadejem C. Dosedanjemu favoritu Tadeju K. tokrat ni šlo tako dobro in je najverjetneje zapravil svoj bonus.

Visitors
70
Articles
252
Web Links
1
Articles View Hits
1690769

SLO USA

Vremenske postaje

Ratitovec 031/712-306
Jamnik 031/861-082